Projekt MSK 2021



Vzduchové trampolíny, originální zábava pro děti nově na Olešné!

 

Tisková zpráva k otevření zábavní zóny na Olešné.

 

Kam s dětmi ve volném čase? Takovou otázku si klade každý rodič především o prázdninách. Proto Vás všechny zveme na novou, originální zábavu pro děti do Autokempu na Olešné ve Frýdku-Místku. www.autokempolesna.cz

Dne 30. 7. 2021 oficiálně otevíráme novou zábavní zónu pro děti do 15 let. Vzduchové trampolíny jsou originálně a bezpečně vsazené do země, kde si děti užijí spoustu hopsavé zábavy. Rodiče tak mohou získat chvíli klidu při pohledu na své dovádějící ratolesti.

 

Provozní doba je nyní stanovena do konce srpna na každý den v týdnu, a to takto:

Pondělí – Čtvrtek 11:00 – 19:00

Pátek – Neděle 10:00 – 20:00

Vstupné je celodenní a činí 60 Kč za dítě do 15 let. Můžete si také objednat skupinové skákání a svou rezervaci udělat na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Pro klienty Aquaparku či Autokempu je připravena sleva, kterou klient získá po předložení účtenky či ubytovacího lístku.

 

Cílem obchodní společnosti Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o., za podpory města Frýdek≈Místek, je neustálý rozvoj všech spravovaných sportovních středisek. Nyní se naše pozornost zaměřila na zvelebení areálu na Olešné, kde můžete navštívit také náš Aquapark nebo Autokemp.

Snažíme se připravit návštěvníkům pestrou nabídku služeb tak, aby se k nám opět rádi vraceli.

Projekt vzduchových trampolín je spolufinancován z rozpočtu Moravskoslezského kraje a díky této podpoře jsme mohli ještě v létě otevřít.

 

 

Kde nás najdete?

Sportplex

Na Příkopě 3726, Frýdek-Místek
738 01 Česká republika
GPS: 49°40'52.1"N, 18°20'50.7"E

Kontakt na recepci

7:00-21:00